Gröna hjälpen projekt

Gröna hjälpen projekt

Blommor Blommor!

TrägårdsprojektPosted by malin östlund Thu, June 17, 2010 10:17:43
Just nu är det fullt upp med jobb och när det hinns med, lite egen trädgårdsplanering här hemma. Det blir lite som med "skomakarens barn". Min egen trädgård har verkligen fått stå åt sidan denna vår... EN helg har jag i alla fall vigt åt min egen gård, så det börjar kännas som att jag kanske kan vara ikapp snart. Även fast man ju sällan blir det..:)
Här kommer lite bilder från min egen trädgård som det ser ut just nu i alla fall.

De underbart söta små järnälvorna från Iron fairies är bara så söta att placera ut lite varstans i trädgården. Finns att köpa här för den som vill.

marianders

TrägårdsprojektPosted by malin östlund Sat, May 22, 2010 12:02:17

Sommaren kom helt plötsligt och det verkligen exploderar av växtkraft i trädgården! Byggkraften börjar även den ta fart och stenläggningen har kommit en bra bit på väg.

Den rundade muren som byggts upp blir avslutet på en liten stenbäck.

Trappan i stenpartiet har fått sig en upprensning och rosor(röda) och lavendel är inplanterade på en fin hylla i stenpartiet där de kommer att bli ett vackert blickfång.

Den

Trädgårdsprojektet "Marianders"

TrägårdsprojektPosted by malin östlund Thu, May 06, 2010 12:14:09

Ett större trädgårdsprojekt hos några vänner som kommer att bli väldigt spännande att följa! De har redan startat med en hel del markarbeten och stenläggning. En damm med tillhörande bäck ska även byggas i stenpartiet. Jag kommer att hjälpa dem med växtval och plantering.

Trädgården som den ser ut vid starten i april 2010